Några vindkraftparker vi varit med på !

2019 – Målarberget

27 st vindkraftverk där vi utfört markarbeten åt Svevia i Avesta

Klicka för större bild.

2018 – Enviksberget-Svartnäs

9 st vindkraftverk där vi utfört markarbeten åt Svevia

Klicka för större bild.

2015 – Mombyåsen

10 st. vindkraftverk i Kungsberg som byggs av NCC & X-SCHAKT där vi har kört en del grus & även haft grävare & lastmaskin på lite jobb.

Klicka för större bild.

2012 – Kaptensberget

4 st. vindkraftverk som ska byggas, ett arbete vi utför åt EOLUS VIND. En nybyggnation av vägar & allt för en vindpark i Hofors.

Klicka för större bild.

2011/12 – Jädraås

67 st. vindkraftverk. Där var vi endast med som lite x-tra hjälpreda ibland åt NCC & ARISE. Snöröjning & sandningen under vinterperioden när arbetet med verken var i full gång hade vi hand om. Däremot fick Ncc & Arise ha sin etablering med kontorsbasen hos oss i Meteropolen.

Har iaf. nån häftig bild…….

Klicka för större bild.

2010/11 – Mårtensklack

4 st. vindkraftverk. Även här arbete åt EOLUS VIND och lika arbetsuppgifter som vid Vettåsen. Även dessa verk är uppköpta av WALLENSTAM VINDKRAFT där vi haft diverse arbeten och kabelgrävning åt JEMTSKA.

Klicka för större bild.

2010/11 – Vettåsen

6 st. vindkraftverk. Arbete åt EOLUS VIND med start juni-10. Förstärkning och grusning av vägar. Schakt och färdigställande för gjutning & fundament.

Varje fundament rymmer 428 kubik betong. Försäljning av dessa verk blev till WALLENSTAM VINDKRAFT som vi har fortsatt att göra diverse arbeten åt. Kabelgrävning till dessa verk har vi gjort åt JEMTSKA.

Klicka för större bild.

2010/11 – Arbrå

4 st. vindkraftverk. Arbete åt EOLUS VIND.
4 km rustning av befintliga vägar och ca. 2,5 km ny väg. Schakt för fundament och kabelförläggning i parken.